Entitats catalanes, en contacte directe amb les polítiques socials de Portugal

 A Actualitat

Representants del tercer sector, entre les quals la vicepresidenta de la Taula del Tercer Sector i directora de Surt, Sira Vilardell, sindicats i ajuntaments conformen una delegació catalana que ha viatjat a Portugal per tal de conèixer-ne de primera mà les polítiques d’habitatge i laborals. 

La iniciativa del DIPLOCAT i la Delegació del Govern de Catalunya a Portugual passarà per Lisboa i Porto. Com és el cas de Catalunya, a Portugal el turisme és alhora un sector econòmic principal i una font de problemes socials: temporalitat dels llocs de feina, precarietat, dificultat d’accés a l’habitatge a les grans ciutats, interferències en el mercat de lloguer i expulsió de les persones amb menys recursos. 

“La pandèmia de la covid-19, que ha trastocat de dalt a baix el sector turístic, pot ser una ocasió per replantejar certes polítiques i models de ciutat, que actualment s’estan debatent arreu del món”, plantegen els organitzadors d’aquestes jornade. Durant tres dies, la delegació catalana haurà estat en contacte amb entitats, persones expertes en urbanisme,  sindicats i representants municipals de Lisboa i Porto.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt