Espai La Talaia: ràdio, dones i diversitat cultural

 A Actualitat

L’11 d’abril reactivem l’Espai La Talaia, un espai de co-creació radiofònica on les dones poden reflexionar i empoderar-se posant al centre el fet migratori i els processos vitals propis. Setmanalment reconeixem els eixos de discriminació que ens travessen i posem en valor la diversitat cultural i els propis sabers.

En les sessions de reflexió entorn als micròfons, es generen vincles de sororitat i confiança en el grup que romanen en el temps. I a més, es fomenta l’autoorganització comunitària per resoldre necessitats de cura de manera col·lectiva entre les participants. L’objectiu principal del projecte és fomentar el coneixement i reconeixement de la diversitat cultural de la ciutat de Barcelona entre dones de procedències culturals i geogràfiques diverses.

El programa estarà actiu de març a desembre de 2024 en sessions setmanals. Cada dijous, de 10 h a 12 h, a la seu de SURT (c/ Guàrdia, 14 baixos Barcelona).

La cooperativa del Raval Colectic participa en aquest projecte amb mitjans tecnològics comunitaris.

Aquestes són les vies per contactar i participar:

xantal.genovart@surt.org | whatsapp: 696 502 141 | telèfon: 93 342 83 80

Espai La Talaia 2024

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt