Un espectacle amb participants del MAIS nominat als Premis Alícia 2024

 A Actualitat

L’espectacle “10 moviments per a una exposició” del Taller de Músics ha estat nominat als Premis Alícia 2024 de l’Acadèmia Catalana de Música a la categoria de “Millor Projecte Interdisciplina”. A l’espectacle hi van participar dones del programa MAIS 2022-2023 de la Fundació Surt. La cinquena edició del certamen se celebrarà el 20 de juny a l’Auditori de Barcelona.

L’espectacle, estrenat el 19 de maig de 2023 al Centre d’Arts de Santa Mònica, és un retrat poètic que dona veu a un grup de dones diverses, totes elles participants de programes d’inserció laboral de Surt. Amb el teatre i la dansa com a eines, les participants van narrar allò que son, per a què treballen i quines són les seves lluites. El projecte es va desenvolupar gràcies a la beca Art for Change 2022 de la Fundació “La Caixa”.

Els Premis Alícia 2024 tenen oberta la fase final de votació fins al 10 de maig de 2024:

FITXA ARTÍSTICA

“10 moviments per a una exposició” 

Documental (25 minuts): https://www.youtube.com/watch?v=RDL9x-1LeXM&t=2s

Direcció artística: Inés Boza

Assistent de direcció artística: Bea Langa

Direcció musical: Liba Villavecchia

Actrius: Dones participants del Programa d´Inserció Laboral MAIS 2022-23

Música en directe: Liba Villavecchia Trio (Liba Villavecchia a la composició de l´ obra musical i saxo, Vasco Trilla a la bateria y Àlex Reviriego al contrabaix y electrònica)

Producció: Candela Carrera

So: David Casamitjana

Il·luminació: Carles Borràs

Registre audiovisual: Andrés Pino

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt