Fina Rubio, presidenta de Fundació Surt, rebrà la Creu de Sant Jordi

 A Actualitat

El Govern de la Generalitat atorga enguany la Creu de Sant Jordi a la presidenta de Fundació Surt, Fina Rubio. Aquesta distinció s’atorga,  des de l’any 1981, a  les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

El reconeixement a Fina Rubio es fa “per la seva tasca com a presidenta de Surt, Fundació de Dones, amb la qual treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de sexe, amb la vista posada a assolir una societat amb equitat de gènere efectiva”.

Fundació Surt es va fundar l’any 1993, com a Associació de Dones per a la Inserció Laboral, i es va convertir en fundació l’any 2007. Des dels inicis, Fina Rubio va dirigir el treball de l’organització per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per erradicar les discriminacions per raó de sexe, amb la vista posada en assolir una societat amb equitat de gènere efectiva.

“És un reconeixement per totes les dones que hem treballat des dels feminismes i des de l’acció social, per l’empoderament de les done si la transformació social” ha manifestat Rubio.

Surt va complir 25 anys d’existència l’any 2018 i es defineix com una organització de dones, compromesa amb els valors d’equitat de gènere, inclusió, solidaritat, transformació transparent i gestió transparent, professional i socialment eficient.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt