Juntes al voltant de la taula

 A Actualitat

El divendres, 9 de febrer, a les 18 h, inaugurem l’exposició fotogràfica Juntes al voltant de la taula” al rebedor de l’Espai Francesca Bonnemaison. La mostra fotogràfica és resultat del programa INTRO de la Fundació Surt, que ha treballat en la recuperació de l’impacte emocional i social en dones supervivents de violències masclistes.

L’exposició recull imatges sobre la trobada d’un grup de participants en una experiència artística que partia de l’obra de la sèrie Kitchen Table, de Carrie Mae Weems, la qual retrata la cuina com a espai íntim i quotidià. En aquesta obra l’autora fa una crida a la reflexió, mitjançant la ficció i la posada en escena, sobre la complexitat de les històries de vida i experiències de dones afroamericanes de la seva època.

Les dones participants al programa INTRO, coordinat per la psicòloga Dina Agra, van convocar a l’artista i psicòloga Diana Rangel per entomar el procés creatiu amb una doble funció: per una banda, l’ús del pensament creatiu com a eina de reparació, i d’altra banda, l’ús de l’art com a catalitzador de discursos que trascendeixen la individualitat. Les participants són dones amb orígens, idiomes i creences diverses, no obstant, comparteixen un aspecte clau que les uneix: el seu desig de generar xarxes i vincles sans.

En col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l’exposició es podrà visitar fins al 29 de febrer.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
Dones amb eines 2024