La campanya del 8M de El Periódico dona suport a Surt

 A Actualitat

Sira Vilardell, directora general de Surt, ha rebut a mans d’Albert Sáez, director de El Periódico, els recursos obtinguts a partir de la campanya de subscripcions feta entorn al 8 de març.

“Hem d’agrair aquesta voluntat de col·laborar amb Surt, per la confiança en el projecte, pel compromís amb l’equitat de gènere i l’empoderament de les dones, i perquè, com és el cas del suport que ens ha ofert El Periódico, les aportacions privades ens permeten guanyar una mica més de solidesa”, ha expressat Vilardell.

L’import de les subscripcions fetes al diari, dins la campanya ‘Sense igualtat no hi ha futur’ s’ha lliurat íntegrament a Surt per tal de donar un cop de mà en els projectes orientats a l’empoderament de les dones.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt