La consultora de Surt comença a treballar el Pla local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere de l’Ajuntament del Prat

 A Actualitat

La consultora de Surt, per encàrrec de la Diputació de Barcelona, comença a elaborar el Pla local per la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

El Pla serà el marc de referència per implementar les polítiques municipals amb la perspectiva de la diversitat i també ha de permetre definir les actuacions en matèria de diversitat sexual, afectiva i de gènere, recull l’Ajuntament. “El farem amb un procés participatiu, amb el personal tècnic i la ciutadania”, detalla Míriam Solá, responsable de la consultora de Surt. “Esperem que aquest instrument permeti donar un impuls a les polítiques LGBTI de la ciutat”, afegeix.

A través d’espais grupals de reflexió i debat amb la ciutadania, col·lectius i personal tècnic, es recolliran les propostes d’accions i s’analitzaran per incorporar al Pla Local.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt