La meva veu, la meva decisió

 A Actualitat

La Fundació Surt se suma a la Iniciativa Ciutadana Europea (ICE) pel Dret a l’avortament a Europa impulsada pel moviment My Choice, My Voice (la meva veu, la meva decisió) que està recollint signatures a tota la Unió Europea en suport d’un avortament segur, gratuït i <baccesible a tota Europa.

I a Espanya, s’exigeix l’accés a tot el territori a través de la sanitat pública; que totes les dones, també les migrants sense papers, hi tinguin accés segur; i pressionar perquè el dret a l’avortament s’inclogui a la Constitució. L’avenç de la ultradreta i la probabilitat que les dretes acabin governant a Europa han posat en alerta tots els països membres pel que fa als drets de les dones, en general, i en particular el dret a l’avortament.

A Europa més de 20 milions de dones no tenen accés a l’avortament. Resulta inacceptable que encara estiguin morint dones a Polònia per aquest motiu. Que a països on no és gratuït, l’accés a l’avortament de milions de dones depengui de les condicions econòmiques. Que per manca de personal sanitari, les dones es vegin obligades a recórrer llargues distàncies o buscar alternatives que posen en risc la seva salut. Per tot plegat, l’objectiu de la ICE és assolir un milió de firmes.

Pot signar aquí: https://www.myvoice-mychoice.org/

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt