L’ansietat i la depressió, conseqüències comunes entre les dones en situació de pobresa

 A Actualitat

Les preocupacions principals entre les dones en situació de pobresa que atén Surt estan vinculades, sovint, a  les dificultats per respondre a necessitats de cures d’altres persones que tenen a càrrec. Depressió i ansietat són anomenades per més de la meitat de dones en situació de pobresa acompanyades des de l’entitat.

En el marc del Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa, Surt es proposa contribuir a fer visible aquesta realitat detectada en l’atenció a les dones i que està lligada a la socialització com a principals responsables del sosteniment de la vida. 

A través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #FeminitzacióPobresa, l’entitat difondrà missatges per conscienciar sobre el fet que considerar socialment les dones com a responsables principals del treball de cures de les famílies aguditza la càrrega i l’angoixa vital en situacions de pobresa.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt