L’Ateneu Cooperatiu Barcelonès Nord organitza una taula territorial dedicada a l’economia comunitària

 A Actualitat

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, de què Surt forma part al costat d’IMPO Badalona, Grame Impuls, La Page, La Sargantana, Capfoguer i els ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, organitza una taula territorial centrada en l’economia comunitària. L’espai de trobada entre entitats, en què es presentaran temes d’interès pel territori que puguin impulsar noves línies d’actuació per enfortir l’economia cooperativa des de l’Ateneu, tindrà lloc el dimecres 19 de juny a les 17.30 hores, a l’Equipament Cívic de Sant Roc (Sala Groga).

En aquesta ocasió, es presentaran projectes d’economia comunitària que, per les seves pràctiques, contribueixen a generar mercat social. Seguint el fil de l’anterior taula territorial dedicada al finançament, l’espai comptarà, a més, amb la col·laboració de la Fundació Goteo, plataforma de crowdfunding amb una llarga llista de projectes comunitaris finançats.

Presentarem aquests projectes, debatrem com podem afavorir la seva aparició i consolidació i compartirem recursos entre les entitats assistents a la jornada mentre degustem un servei d’àpats a càrrec del projecte Cuchara.

Les persones interessades, poden fer la inscripció a través del correu electrònic daniel@ateneubnord.cat, el telèfon 605791669 o bé omplint el formulari que trobaran en aquest enllaç.

Aquesta xerrada s’emmarca en el programa d’activitats que l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord organitza per sensibilitzar sobre l’economia social i solidària al territori.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt