Les joves de ROADS col·laboren en la setmana cultural del barri de la Mina

 A Actualitat

Les participants del projecte ROADS han participat a la setmana cultural del barri de la Mina amb una  activitat emmarcada en la Mostra d’Entitats, que ha tingut lloc a la Plaça Maria Àngels Rosell Simplicio.

El grup ha preparat un estand amb informació sobre el projecte ROADS i les entitats que hi participen, tot exposant productes creats amb materials reciclats. A més, han dinamitzat un joc de sensibilització ambiental i sostenibilitat.

També, les joves han donat suport a l’organització, repartint fulletons pel barri i donant un cop de mà en altres activitats, com la xocolatada i l’espectacle de màgia, i oferint una activitat per als infants assistents, que s’han pogut pintar la cara o jugar al joc de la “repesca” de plàstics al mar.

Les joves participants a ROADS valoren que la col·laboració en la Mostra d’Entitats els ha permès conèixer el ric teixit associatiu del barri, alhora que conèixer persones de totes les edats que hi viuen. La Plataforma d’entitats i l’associació de veïnes compten poder tornar amb comptar amb la participació de les joves en la propera edició de la setmana cultural de la Mina.

El projecte ROADS, adreçat a dones joves de l’eix Besòs amb l’objectiu d’”obrir camins diversos i flexibles que les ajudin a superar obstacles i a accedir al mercat laboral en condicions de no discriminació”, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt