Les mentores de Surt fan tir amb arc en clau d’empoderament

 A Actualitat

Les membres de la Xarxa de Mentores de Surt han participat en una sessió d’iniciació al camp municipal de tir amb arc de Cerdanyola del Vallès. L’alcalde, Carles Escolà, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Elvi Vila, van estar presents a la jornada donant suport a la iniciativa.

“El tir amb arc t’ofereix un moment d’estar amb tu mateixa, en demanar-te concentració. Ho vam plantejar com una activitat empoderadora, perquè et fa sentir poderosa”, explica la psicòloga que acompanya el grup, Anna Passarell. Després de l’experiència, amb el suport municipal i del club, ha quedat la porta oberta a repetir l’activitat.

El projecte  Xarxa de Mentores  és un projecte dins del circuit d’atenció, recuperació i empoderament de Surt, dirigit a totes les dones que han viscut situacions de violència masclista i que pretén contribuir al seu procés de reafirmació i autonomia. Ho fa a través de potenciar les seves competències, recuperant  recursos personals i convertint-se en referents d’altres dones que es troben en situacions més inicials del procés de recuperació de la violència.

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt