Les participants al projecte ROADS, en contacte amb iniciatives del sector de la restauració

 A Actualitat

Les participants a l’itinerari d’auxiliar de cuina del projecte ROADS entren en contacte amb l’entorn productiu per tal de conèixer de més aprop què es trobaran a l’entorn laboral. Una de les visites ha estat al restaurant ‘La Perillosa’, on han pogut conversar amb la propietària sobre el dia a dia de la feina al restaurant, han pogut resoldre dubtes sobre les elaboracions i, també, han pogut presentar-se com a candidates.

Aquest és el darrer tram de ROADS, un projecte adreçat a dones joves de l’eix Besòs amb l’objectiu d’obrir camins diversos i flexibles que les ajudin a superar obstacles i a accedir al mercat laboral en condicions de no discriminació.

La iniciativa, que va començar el mes de setembre, té en l’empoderament l’eix transversal per fonamentar i consolidar el procés de canvi i millora de l’ocupabilitat.

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt