L’Escola Oberta d’Estiu s’activa amb art per afavorir la convivència intercultural a Badalona Sud

 A Actualitat

L’Escola Oberta d’Estiu de Badalona Sud, emmarcada en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) del territori, comença la seva tercera edició amb el nom “A la plaça! un estiu d’art per la convivència”. Durant prop d’un mes (del 26 de juny al 21 de juliol), s’organitzaran nombroses activitats socioeducatives per infants i joves, amb l’art com a fil conductor de les propostes.

Per cada franja d’edat, “hi ha previst un centre d’interès concret”, destaca la coordinadora de l’ICI, Ruth García. “Hi haurà activitats al voltant de la música pels infants més petits, tallers de cuina saludable pels de 8-10 anys, circ pels nens i nenes de 10 a 12 anys i tallers d’intervenció urbana i transformació de l’espai públic per joves a partir dels 12 anys”.

Més d’una vintena d’entitats i serveis del territori col·laboren i participen en l’Escola Oberta d’Estiu d’enguany, amb la voluntat d’afavorir la convivència i la cohesió social al territori des d’una proposta socioeducativa conjunta.

L’ICI, impulsat per l’Obra Social la Caixa i desenvolupat per la Fundació Surt, conjuntament amb l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud, és un projecte dirigit a reforçar o crear estructures comunitàries que facilitin processos afavoridors de la convivència en territoris d’alta diversitat cultural. Des de la perspectiva de l’empoderament, el projecte persegueix que la comunitat sigui la que treballi per aconseguir el model de convivència que beneficiï totes les persones que en formen part.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt