L’Espai de Sororitat trans oferirà eines per fer efectius els drets de les dones trans

 A Actualitat

L’Espai de Sororitat Trans, una iniciativa de Surt que es proposa ampliar les possibilitat de fer efectius els drets de les dones trans i promoure’n processos d’empoderament, tornarà a tenir lloc a partir d’aquest mes.

Les mesures de protecció sanitària fan que aquesta edició estigui basada en activitats individuals, tot i que sense perdre per complet les activitats grupals. Amb una o altra fòrmula, les participants podran compartir les seves experiències, necessitats i coneixements i de manera col·lectiva construir estratègies i guanyar eines per fer efectius els drets en la quotidianitat. O, dit d’altra manera, respondre a un dia a dia que, en molts casos, ha estat travessat per discriminacions múltiples per raó d’identitat de gènere i per altres opressions que hi interseccionen.

Les sessions d’aquest projecte, cofinançades per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, tindran lloc a la seu de Surt, al carrer Guàrdia 14, i seran coordinades per Belén Camarasa. Per qualsevol consulta i per participar-hi, hi podeu contactar: belen.camarasa@surt.org

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt