L’exposició Relat’ART recull els fanzins que han creat supervivents de tràfic per a l’explotació dins del seu procés de recuperació

 A Actualitat

Surt inaugura Relat’ART, una exposició que recull els fanzins creats per un grup de dones supervivents de tràfic de persones amb finalitat d’explotació. És resultat dels tallers d’artteràpia en què les participants han plasmat somnis, enyorances, lluites i anhels.

“És una exposició a través de la qual recuperen espai veus silenciades i no deixarà a ningú indiferent”, afirma Laura Parés, tècnica de recerca de Surt, a càrrec del projecte europeu HEAL, en què s’emmarca aquest treball.

La sala el-Atelier (carrer Sant Pere més alt, 48) acollirà l’exposició, que obrirà les portes el dia 20 a les 17h, en el marc del mes contra el tràfic d’éssers humans. Per assistir-hi, cal escriure a recerca@surt.org.

L’exposició és una de les experiències que es compartiran el mateix dia 20, al matí, en una jornada d’intercanvi metodològic i de bones pràctiques en l’acompanyament psicosocial a supervivents d’aquesta violació de drets humans. Serà en format online de 10 a 12h.

Hi participaran professionals de Surt, Sicar i Exil, que presentaran algunes de les principals innovacions metodològiques en l’acompanyament a supervivents de tràfic en l’àmbit local i en el marc dels projectes europeus, en els quals Surt participa des de fa anys. La jornada forma part del projecte LIBES, cofinançat per la Comissió Europea. 

Per participar-hi, cal inscripció. 

Últimes publicacions
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.