L’itinerari ‘Obrint Portes’ s’obre per acompanyar els processos d’empoderament de dones en situacions de pobresa

 A Actualitat

El programa ‘Obrint Portes’ inicia una nova edició per acompanyar un grup de dones en situació de pobresa i amb pèrdua de la xarxa de suport per tal de facilitar-los eines i, en darrer terme, millorar-ne la qualitat de vida. “Defugim una visió merament assistencial i afavorim els processos d’inclusió social i laboral, a través d’una estratègia que té l’empoderament de la persona com a eix central”, explica Ruth García, coordinadora d”Obrint Portes’.

L’itinerari inclourà accions d’empoderament personal i de definició del projecte professional i vivencial, d’identificació i desenvolupament de competències transversals, orientació laboral, alfabetització digital i formació tècnica en auxiliar de comerç i magatzem, així com pràctiques no laborals a empreses del sector.

Les sessions del programa s’oferiran de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:30h, del 9 de març fins el 2 de juny. Les participants tindran un acompanyament tutorial individualitzat al llarg del procés formatiu i, en finalitzar l’itinerari, les dones participants entraran a formar part de la borsa de treball de la Fundació Intermèdia.

Així mateix, totes les dones que hi participin podran accedir també a serveis de suport com ara assessorament jurídic individualitzat, suport individual per a dones que pateixen violència masclista o acompanyament a la realització de tràmits on-line.

Les participants han de comptar amb permís de treball i un nivell mitjà-alt de castellà parlat i escrit, estar en situació de vulnerabilitat i exclusió social i interessades a millorar la seva ocupabilitat, per tal d’introduir-se al mercat de treball. Per a més informació, es pot escriure a obrintportes@surt.org

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt