Es presenta el llibre sobre la renda bàsica “Llibertat incondicional”

 A Actualitat

La directora general de Surt, Sira Vilardell, ha participat en la presentació del llibre “Llibertat incondicional. La renda bàsica en la revolució democràtica”, de David Casassas. Ha estat al costat de l’autor durant l’acte, al qual també ha assistit el cap de l’oficina del Pla Pilot per una Renda Bàsica, Sergi Raventós, i han dialogat al voltant de la Renda Bàsica Universal (RBU) com a “proposta imprescindible per bastir la llibertat individual i col·lectiva”.

“En un moment en què les polítiques i les crisis han anat minvant drets, la RBU és una proposta plausible i possible”, ha plantejat Vilardell, que defensa la renda bàsica com una mesura econòmica “que ens fa avançar cap a l’equitat perquè no posa condicions i amb ella quedarien cobertes les necessitats bàsiques”. “Dotar-nos d’equitat és dotar-nos d’una base per acabar amb les desigualtats”, ha afegit Vilardell.

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt