L’ONCE fa lliurament del Premi solidari a Fundació Surt

 A Actualitat

Aquest 15 de novembre, Fundació ONCE va portar a terme l’acte de lliurament dels premis solidaris. L’ONCE va fer reconeixement de la solidaritat que rep de la societat catalana amb el lliurament dels mateixos aquest 2023. L’acte, celebrat a l’Auditori ONCE Catalunya, va ser presidit per Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya.

Els Premis Solidaris ONCE  Catalunya, enguany sota el títol “Propera estació: FUTUR”, l’acte va ser un viatge en tren,  carregat d’històries de superació.

Els guardons dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2023 van ser:

A la Institució, Organització, Entitat o ONG: Fundació Surt

Al mitjà o projecte de comunicació: Programa ‘Solidaris’ de Catalunya Ràdio

A la Persona Física: Maria Victòria ‘Viqui’ Molins

A l’Empresa: Worldcoo

A l’Administració Pública: Ajuntament de Reus

SURT va rebre aquest reconeixement “Per ser una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per erradicar les discriminacions per raó de sexe i gènere, amb la vista posada en assolir una societat amb equitat de gènere efectiva. Surt persegueix ser un projecte socialment transformador. Amb més de 130 professionals participants, han atès 7.000 persones, anualment,  en programes i serveis externs gestionats per l’entitat, des de 1993.

Sira Vilardell, Directora General de la Fundació va recollir el premi tot dedicant-lo “A totes aquestes  dones que acompanyem diàriament , i totes les que pateixen aquest  context cada vegada més hostil i incert,  però que no deixen de lluitar ni un sol moment per seguir  endavant  avançant  cap la tant necessaria igualtat real i efectiva,i  cap a l’equitat social

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt