Més de 200.000 euros d’impuls a projectes acompanyats pel servei d’emprenedoria de Surt

 A Actualitat

11 projectes dels que acompanya el Servei d’Emprenedoria de Surt han pogut accedir, en el que portem d’any, a microcrèdits i a capitalitzar l’atur, vies que els han permès sumar més de 200.000 euros per impulsar-se.

“Es tracta de capital bàsic per tirar endavant les iniciatives emprenedores, i per les persones a qui donem suport sovint és complicat fer els tràmits necessaris per capitalitzar l’atur o bé valoren molt que puguem fer de mediadores per comptar amb microcrèdits”, explica Carolina Fort, responsable del servei d’emprenedoria de Surt.

De bars i restaurants a una botiga d’alimentació agroecològica, passant per un centre d’artteràpia o una bugaderia. Els projectes d’emprenedoria assessorats per posar-se en marxa i consolidar-se són de sectors diversos i els bagatges de les persones que hi ha al darrere també ho són. En tot cas, tanmateix, aconseguir aquests recursos era un pas imprescindible per posar-se a caminar.

El servei d’emprenedoria continua donant suport a les emprenedores a través de sessions d’assessorament personalitzat i de la mentoria amb professionals amb experiència en els negocis. Des d’inici d’any, gairebé un centenar d’iniciatives emprenedores han comptat amb suport de Surt per impulsar-se o consolidar-se.

 

Per accedir a un microcrèdit o capitalitzar l’atur i iniciar el teu negoci, demana cita amb el servei d’emprenedoria: carolina.fort@surt.org

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt