Per 30 anys més construint vincles

 A Actualitat

Us deixem un recull de fotografies de com va anar l’acte central en que vam voler celebrar aquest aniversari.

A l’acte, que va ser conduït per la periodista de Crític Laura Aznar,  vam comptar amb la presència de moltes entitats i amistats que ens vau acompanyar. Volem  agrair-vos-ho  a totes i tots , en especial, la participació de la Xesca Muñoz, la Carolina Nieto, la Montse Santolino de LaFede.cat, l’Àngels Seix de Drac Màgic, la Mònica Soler de SICAR, l’Enric Canet de Tot Raval, la Nati Veraguas de Dones amb Empenta, la Carolina Pallàs de Prohabitatge i la Sònia Moragrega d’Intermèdia.

També va participar la Honorable Consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Villanueva i Eva Baró diputada de Feminismes de la Diputació de Barcelona. L’acte comptava amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquests 30 anys Surt ha crescut gràcies al suport mutu i les complicitats creades: vincles entre dones i dins del moviment feminista; vincles dins del context en què actua, amb organitzacions socials, i també amb administracions i amb el teixit econòmic del país.

Gràcies per l’acompanyament. Seguim fent Vincle!

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt