Prou al comerç d’armes amb Israel

 A Actualitat

La Fundació Surt se suma a la campanya unitària “Fi al comerç d’armes amb Israel” amb la signatura del manifest que exigeix a l’Estat espanyol que deixi de finançar el genocidi d’Israel a Palestina. Les entitats i particulars signants consideren que amb el paper destacat de Pedro Sánchez al Consell de la Unió Europea (en va ser president del juny al desembre del 2023), és una oportunitat per liderar aquest procés i esdevenir un referent mundial per a la construcció de la pau i la justícia global.

Save the Children denuncia que hi ha hagut més morts infantils a la Franja de Gaza aquest últim mes que a tot el món des del 2019. Segons aquesta organització, un nen mor cada 10 minuts a Gaza.

L’embargament d’armes és un pas necessari per la construcció de la pau i una obligació no només moral, sinó també legal, tal com es recull en el marc jurídic espanyol que prohibeix la venda d’armes a països en conflicte o on es donen importants vulneracions de Drets Humans.

Per tot plegat, des de la Fundació Surt donem suport al manifest, que es pot signar aquí i en fem difusió.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
Engaged in Equality