“Prou racisme. Aturem l’extrema dreta”: Surt s’adhereix a la marxa de la solidaritat

 A Actualitat

Prou racisme. Aturem l’extrema dreta” és el lema sota el qual Unitat contra el Feixisme i el Racisme crida a mobilizar-se el dissabte 18, dia contra la discriminació racial. S’ha organitzat una  jornada internacional de protestes convocada per “un món contra el racisme i el feixisme”. L’any passat, una seixantena de països hi van participar.

“Hem de dir no a la fortalesa Europa, que ha comportat la mort de milers de persones que busquen refugi. No a les devolucions en calent, que incompleixen el dret internacional. Prou de massacres, com a Tarajal o Melilla. No a les deportacions de les nostres veïnes i veïns mitjançan ‘informes’ basats en prejudicis, no fets. Drets civils i humans per a tothom, sense discriminació: cap persona és il·legal! Aquest clima ajuda l’extrema dreta a créixer, i aquesta al seu torn amenaça amb intensificar encara més les polítiques d’odi i de mort”, planteja el manifest.

Surt és una de les organitzacions adherides i crida a paricipar a la marxa de la solidaritat. A Barcelona, la manifestació de dissabte serà a les 17.30h al Passeig de Gràcia (Cantonada Provença, seu del Parlament europeu).

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt