El projecte europeu Inclusion4all busca respostes a través d’enquestes a persones trans, no binàries i intersex, així com a personal de recursos humans, com a part del procés d’investigació

 A Actualitat

“Quines barreres et trobes a la feina o en buscar-ne?”. “De quines eines disposes per treballar amb persones trans, no binàries i intersex?”. El projecte europeu Inclusion4all, en què Surt participa, busca respostes a aquestes dues preguntes marc a través de dues enquestes, que formaran part del procés de recerca d’aquesta iniciativa, dirigida a promoure llocs de feina inclusius per a les persones trans, intersexuals i no-binàries.

Una de les enquestes s’adreça a persones trans, intersex i no binàries, i es proposa conèixer les experiències i barreres específiques han trobat a la feina o mentre en busquen.

L’altra enquesta es dirigeix a personal de recursos humans, tant del sector públic com privat. L’objectiu és identificar el grau de coneixement i les eines de què disposen, així com quina experiència han tingut treballant amb persones trans, intersex i no binàries. Les enquestes anònimes i es poden respondre en només 15 minuts.

El projecte Inclusion4all, liderat per l’organització d’Hongria Háttér Society i en què participa la Fundació Surt, al costat de Zagreb Pride (Croàcia), Transgender Netwerk Nederland (Països Baixos) i la Università degli Studi di Brescia (Itàlia), està treballant en la fase de recerca, que es fonamentarà en entrevistes i enquestes.

“Busquem promoure el compromís del personal de recursos humans amb l’establiment de polítiques dins de les empreses que permetin crear condicions de treball inclusives,  preventives de la discriminació, cap a les persones trans, intersex i no binàries”, explica sobre el projecte Alba Elvira, coordinadora del projecte dins de Surt.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt