Sant Jordi al Raval 2024

 A Actualitat

Per Sant Jordi, Surt surt al carrer! Durant el 23 d’abril participarem a la jornada Sant Jordi al Raval 2024, junt a entitats, associacions i col·lectius del bari barceloní. Ens trobareu a la carpa 1 de la Rambla del Raval, amb tallers d’elaboració de xapes, punts de llibre i de creació de relat comunitari. Més d’una seixantena d’entitats oferiran una quarantena d’activitats per a tots els públics per donar a conèixer la seva tasca.

Pots consultar el programa aquí.

A més a més, des del programa de Surt Dona, Emprèn en femení, un grup de participants muntaran una parada ubicada al carrer Compte d’Urgell, 108 (Barcelona) on vendran articles que han confeccionat artesanalment amb material reciclat. Posant els valors de l’economia circular i les competències adquirides al llarg de l’itinerari formatiu, aquestes dones han fet manualment roses de tela reciclada, punts de llibre, arracades, collarets, ornaments i pins. És una oportunitat per reconèixer el treball i la iniciativa empresa per les seves protagonistes, que han fet xarxa de sororitat.

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt