SexSense, per una educació sexual integral

 A Actualitat

SURT hem entrat a formar part de la plataforma europea de recent creació, SexSense. Aquesta xarxa treballa per avançar en una educació sexual integral, tant en adolescents i joves, com en persones adultes. També té com objectiu generar xarxa entre entitats europees que, com SURT, treballem per la construcció d’una societat lliure de violències per impulsar projectes de recerca, formació i incidència política a nivell europeu.

Com a plataforma europea, SexSense vol agrupar tant a ONG’s com a universitats i institucions públiques, per generar coneixement compartit que permeti un canvi sistèmic a la societat. Mitjançant la recerca, la sensibilització, la formació, i l’intercanvi de pràctiques innovadores, SexSense vol ser un centre d’organitzacions compromeses en avançar vers una educació sexual integral.

Des de SURT creiem que és molt estratègic formar part d’aquesta xarxa d’entitats per poder aportar coneixement i experiències europees a Catalunya, i per poder contribuir a fer incidència política per un canvi de paradigma respecte l’educació sexual.

La plataforma SexSense celebra el seu acte anual el proper 16 de febrer  de 2024 a Brusel·les.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt