Simposi Renda Bàsica

 A Actualitat

Els propers dies 24 i 25 de novembre la Xarxa Renda Bàsica i la Universitat de Lleida organitzen el XXII Simposi Renda Bàsica.

El simposi s’ha organitzat anualment, els darrers 22 anys, en diferents ciutats de l’estat, enguany es farà a l’Auditori del Centre de Cultures
i Cooperació Transfronterera del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida, al  Campus Cappont, C. de Jaume II, 67; 25001 Lleida.

La conferència inaugural anirà a càrrec de David Calnitsky, sociòleg i professor de la Western University d’Ontario. També participaran Mònica Clua de la universitat de Texas, Louise Haagh de l aUniversitat de Nova York i presidenta emèrita de la BIEN -Basic Income Earth Neetwork- i membres de diferents entitats i moviments socials -entre les quals Carme Porta de Fundació SURT-, entre altres.

Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç

La Renda Bàsica a Catalunya compta amb el suport institucional de l’Oficina Renda Bàsica que ha de portar a terme un pla pilot per tal de testejar una possible aplicació.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
MAIS Montcada 2