Fes sostenible el teu projecte amb l’itinerari formatiu Dona, Emprèn en femení

 A Actualitat

“L’emprenedoria sostenible” és el mòdul que comença aquesta primavera dins de l’itinerari formatiu Dona, Emprèn en femení 2024. Aquest programa de formació i acompanyament per a dones emprenedores va arrencar el passat 6 de febrer, amb sessions grupals i individuals, amb el primer mòdul “Balanç de Competències”. Es complementarà amb una formació en màrqueting amb perspectiva de gènere impartida per professionals del sector.

L’objectiu de Dona, Emprèn en femení és facilitar el seu lideratge, amb valors socials i d’equitat de gènere, i contribuir a la disminució de la bretxa de gènere existent en l’emprenedoria i el món empresarial. I és que una de les principals dificultats de l’emprenedoria femenina és subestimar els coneixements en aspectes financers, fiscals i de gestió empresarial, així com la manca de confiança en les pròpies capacitats per falta d’autoconeixement. És per això que l’itinerari formatiu proposa millorar aquests aspectes i treballar les competències tan tècniques com transversals de les dones participants.

D’altra banda, el projecte fomenta la generació de xarxa entre totes les dones participants i dones emprenedores en diferents sectors, el que serveix de base per a l’impuls de relacions d’intercooperació des d’una perspectiva feminista. Les sessions són presencials i online.

L’itinerari formatiu, 100% subvencionat, comptarà amb suport tutorial individualitzat i inclou una jornada de networking per fomentar la relació i intercooperació entre dones emprenedores i empresàries. L’actuació compta amb el finançament del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions es poden fer en aquest formulari. Les places són limitades.

Més informació: nuria.sancho@surt.org / 933428380

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt