Surt aportarà una anàlisi del mercat laboral amb perspectiva de gènere dins del Saló de l’Ocupació

 A Actualitat

Surt participarà en una de les conferències del Saló de l’Ocupació per analitzar amb perspectiva de gènere el mercat de treball i compartir claus per la millora de l’ocupabilitat de les dones. Serà el dimarts dia 9 a les 10.30h, a l’espai per a professionals del Saló.

Durant la sessió, es presentarà un estudi que analitza la situació de les dones al mercat de treball i es parlarà de projectes per afavorir la inserció laboral de les dones. Surt hi aportarà al costat de Dona Kolors, Fundació Ecom i Barcelona Activa.

El Saló de l’Ocupació celebra la seva quarta edició del 9 a l’11 de novembre al Palau 8 del recinte de Montjuic amb el propòsit de promoure el talent i recolzar a les persones que busquen feina o que volen reorientar la seva trajectòria professional.

Les 150 activitats previstes s’organitzaran a través de set temàtiques que constituiran les àrees del saló: (Re)Orienta’t, amb propostes d’orientació professional; (Re)Descobreix, el punt de trobada de les sortides laborals; Prepara’t, l’espai per entrenar-se en el procés de cerca de feina; Defensa, que comptarà amb l’assessorament sobre els drets i els deures laborals; Emprendre, un espai d’inspiració per a emprenedors; TalentxBcn, compartit amb Bizbarcelona per tal de descobrir, gestionar i potenciar el talent; i Comparteix, la zona de relació entre professionals de l’ocupació.

Últimes publicacions
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.