Surt aportarà una anàlisi del mercat laboral amb perspectiva de gènere dins del Saló de l’Ocupació

 A Actualitat

Surt participarà en una de les conferències del Saló de l’Ocupació per analitzar amb perspectiva de gènere el mercat de treball i compartir claus per la millora de l’ocupabilitat de les dones. Serà el dimarts dia 9 a les 10.30h, a l’espai per a professionals del Saló.

Durant la sessió, es presentarà un estudi que analitza la situació de les dones al mercat de treball i es parlarà de projectes per afavorir la inserció laboral de les dones. Surt hi aportarà al costat de Dona Kolors, Fundació Ecom i Barcelona Activa.

El Saló de l’Ocupació celebra la seva quarta edició del 9 a l’11 de novembre al Palau 8 del recinte de Montjuic amb el propòsit de promoure el talent i recolzar a les persones que busquen feina o que volen reorientar la seva trajectòria professional.

Les 150 activitats previstes s’organitzaran a través de set temàtiques que constituiran les àrees del saló: (Re)Orienta’t, amb propostes d’orientació professional; (Re)Descobreix, el punt de trobada de les sortides laborals; Prepara’t, l’espai per entrenar-se en el procés de cerca de feina; Defensa, que comptarà amb l’assessorament sobre els drets i els deures laborals; Emprendre, un espai d’inspiració per a emprenedors; TalentxBcn, compartit amb Bizbarcelona per tal de descobrir, gestionar i potenciar el talent; i Comparteix, la zona de relació entre professionals de l’ocupació.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt