Surt aposta pel mentoratge com a eina de suport a les noves iniciatives empresarials de dones

 A Actualitat

Surt es proposa promoure el suport d’emprenedores experimentades per tal d’enfortir les iniciatives engegades recentment per altres dones. El mentoratge entre dones és una eina que l’entitat ha posat en funcionament en altres àmbits i ara es disposa a posar-lo en marxa dins la línia d’emprenedoria.

Carolina fort, responsable d’emprenedoria, explica que “les primeres passes un cop constituïda l’empresa, sovint continuen requerint un suport que veiem que costa de trobar”. “Una altra dona que aporti experiència a les noves emprenedores els permetrà comptar amb un acompanyament per seguir solidificant el projecte”, afegeix.

A les voluntàries per participar com a mentores, se’ls oferirà un taller inicial en mentoria. Posteriorment, s’assignarà una mentora amb experiència en gestió de negoci amb qui les noves emprenedores interessades treballaran les necessitats concretes que tinguin en la gestió del seu negoci.

A més, el programa buscarà reforçar les competències empresarials de les participants a través de tallers grupals, crear xarxa entre emprenedores i empresàries i generar un directori que aporti visibilitat a les joves iniciatives empresarials de les participants.

Alhora, una de les apostes de la línia d’emprenedoria serà apropar els projectes a les finances ètiques, les comunitats autofinançades i els principis de l’economia social i solidària.

Les interessades a participar com a empresàries mentores o com a emprenedores mentorades poden contactar amb carolina.fort@surt.org.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt