Surt aposta pel mentoratge com a eina de suport a les noves iniciatives empresarials de dones

 A Actualitat

Surt es proposa promoure el suport d’emprenedores experimentades per tal d’enfortir les iniciatives engegades recentment per altres dones. El mentoratge entre dones és una eina que l’entitat ha posat en funcionament en altres àmbits i ara es disposa a posar-lo en marxa dins la línia d’emprenedoria.

Carolina fort, responsable d’emprenedoria, explica que “les primeres passes un cop constituïda l’empresa, sovint continuen requerint un suport que veiem que costa de trobar”. “Una altra dona que aporti experiència a les noves emprenedores els permetrà comptar amb un acompanyament per seguir solidificant el projecte”, afegeix.

A les voluntàries per participar com a mentores, se’ls oferirà un taller inicial en mentoria. Posteriorment, s’assignarà una mentora amb experiència en gestió de negoci amb qui les noves emprenedores interessades treballaran les necessitats concretes que tinguin en la gestió del seu negoci.

A més, el programa buscarà reforçar les competències empresarials de les participants a través de tallers grupals, crear xarxa entre emprenedores i empresàries i generar un directori que aporti visibilitat a les joves iniciatives empresarials de les participants.

Alhora, una de les apostes de la línia d’emprenedoria serà apropar els projectes a les finances ètiques, les comunitats autofinançades i els principis de l’economia social i solidària.

Les interessades a participar com a empresàries mentores o com a emprenedores mentorades poden contactar amb carolina.fort@surt.org.

Últimes publicacions

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.