Surt busca entitats o empreses per oferir pràctiques a l’alumnat que s’ha format en dinamització comunitària

 A Actualitat

L’alumnat que s’ha format a Surt per obtenir el certificat de professionalitat en dinamització comunitària, emmarcat dins dels plans FOAP, té pendent realitzar un període de pràctiques a empreses o entitats d’una durada de 120 hores.

Surt busca entitats i empreses que puguin oferir aquest espai professionalitzador a les persones participants, que han rebut formació per programar, organitzar, dinamitzar i avaluar actuacions d’intervenció social encaminades al desenvolupament de la participació ciutadana i a l’articulació de processos comunitaris. Les pràctiques no suposen una relació laboral perquè formen part de la formació i són, per tant, no retribuïdes.

Amb la formació, l’alumnat pot optar a llocs de feina com a animadores culturals i socioculturals, agents de desenvolupament social i local, dinamitzadores comunitàries, assessores per al sector associatiu, tècniques comunitàries i gestores d’associacions.

 

Per a més informació: analucia.olivos@surt.org 

 

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt