Surt comparteix els resultats d’una investigació periodística sobre els abusos contra jornaleres de la maduixa als camps del sud de l’Estat

 A Actualitat

Surt organitza un col·loqui per donar a conèixer la investigació que, de la mà d’un equip de periodistes, ha fet per recollir els múltiples abusos que pateixen moltes de les dones provinents del Marroc ocupades com a jornaleres als camps del sud de l’Estat.

El projecte, fruit d’una beca Devreporter, atorgada per La Fede, ha permès publicar diversos reportatges des de finals del 2019. Una de les periodistes de l’equip, Maria Altimira, participarà en la conversa, al costat de l’advocada d’algunes de les dones denunciants d’abusos a Huelva, Belén Luján.

La periodista de Catalunya Plural Sandra Vicente conduirà el col·loqui, que serà presentat per Carme Porta, responsable de comunicació de Surt. Es podrà seguir el dimecres dia 15 a les 19h a través del canal de Youtube de Surt.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt