Surt coordina un projecte de cooperació per afavorir l’empoderament econòmic de les dones a Bòsnia i Hercegovina

 A Actualitat

Membres de la Fundació de la Democràcia Local de Sarajevo seran a Barcelona aquesta setmana per formar part d’activitats formatives i rutes de coneixement d’experiències catalanes innovadores en el marc de l’emprenedoria liderada per dones i l’economia social i solidària.

La visita s’emmarca en el projecte “L’apoderament econòmic de les dones a Bòsnia i Hercegovina a partir de les experiències de Catalunya”, dirigit a promoure les oportunitats de les dones al mercat laboral, com a eina d’impuls de l’equitat de gènere. Coordinat per Surt i finançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, el projecte permetrà compartir les metodologies d’empoderament econòmic i emprenedoria de Surt amb l’entitat de Sarajevo Fundació per a la Democràcia Local.

“Cinc tècniques de l’entitat bosniana rebran una formació en competències i emprenedoria del model de Surt i realitzaran visites a quatre cooperatives i projectes emprenedors impulsats per dones”, detalla Tatiana Diniz, tècnica de l’àrea de recerca de Surt.

Més endavant, professionals de Surt visitaran la Fundació per a Democràcia Local de Sarajevo per tal de participar en sessions formatives amb dos col·lectius de dones: dones amb el desig d’emprendre i dones en situacions d’alta vulnerabilitat que busquen ocupació en el mercat de treball formal. “Les dones participants obtindran també acompanyament individual, rebran eines que permetin afrontar els reptes i sostenir el procés d’incorporació al mercat laboral, i desenvolupar els seus projectes d’autoocupació”, explica Diniz.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt