Surt desenvoluparà un programa per afavorir la inserció laboral de dones més grans de 45 anys a Figueres

 A Actualitat

L’Ajuntament de Figueres i el Departament d’Empresa de la Generalitat han presentat el projecte Dones +45, que es proposa promoure la inserció laboral de dones de més de 45 anys que han perdut la feina arran de la crisi sanitària de la Covid-19 i que necessiten definir o redefinir el seu objectiu laboral.

La iniciativa, cofinançada per la Fundació La Caixa, serà liderada per Surt, amb l’empoderament  de les dones com a eix que travessa la seva acció. Es desenvoluparà de manera coordinada amb la Fundació Intermedia, la Fundació Ires i Suara Cooperativa.

A Figueres, on s’inicia aquesta iniciativa que es preveu implementar a tot Catalunya, el projecte se centrarà en l’atenció a dones, un dels grups més impactats per l’aprofundiment de la crisi. El projecte compta amb la participació d’una desena d’empreses de la ciutat. El SOC subvencionarà entre el 50 i el 100% del sou de les contractades durant un màxim d’un any.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt