Surt dona a conèixer la possibilitat de participar al programa Bicibles

 A Actualitat

Si bé Bicibles, dirigit a professionalitzar dones en el sector de la reparació de bicicletes, ja ha començat a rodar, Surt organitza sessions informatives per tal d’incorporar noves participants a aquest programa orientat a afavorir l’autonomia econòmica, a través de millorar el perfil professional i obrir nous camins, tant en l’ocupabilitat com en l’emprenedoria col·lectiva, a dones dins d’un sector tradicionalment masculinitzat.

“El programa vol elevar la mirada de les dones per optar a més professions i contribuir a reflexionar en la necessitat de regenerar el teixit econòmic, fomentar la generació d’idees de nous models de negoci més sostenibles i que potenciïn l’economa circular, per una banda, i també una major presència, visibilitat i lideratge de les dones en l’economia, a través de promoure iniciatives d’emprenedoria social dins el marc de l’economia social i solidària, tot incorporant una perspectiva feminista de l’economia”, expliquen des de Surt, entitat impulsora de Bicibles.

Bicibles consta de dues fases i d’un procés transversal de tutorització:

1.- Febrer a abril- Empoderament personal, on es treballa identificar i rescatar competències, tot focalitzant dos aspectes clau:

a. “Jo i la bici” (apliquem perspectiva de gènere i desenvolupament competencial)

b. “Anàlisi de sector i mercat” (apliquem perspectiva de gènere en l’economia i potenciem innovació social i col·lectiva)

2.- Maig a juliol- Formació tècnicoprofessional: Auxiliar en manteniment i reparació de bicicletes. (120 hores) A càrrec de Biciclot.

3.- Març a agost- Realització d’un procés tutorial (3 sessions) en què acompanyem les dones en la presa de decisions i accions per construir el seu desenvolupament professional posterior (ocupacional i/o com a emprenedores socials) .

 

Sessions informatives: 

Dijous 18/03 a les 17h

Dijous 25/03 a les 17h

Dilluns 29/03 a les 11h

 

Inscripcions per participar en alguna de les sessions informatives a: analucia.olivos@surt.org

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt