Surt dona suport a la campanya ‘8.000 motius’ en solidaritat amb les dones encausades arran de la vaga feminista

 A Actualitat

Surt se solidaritza amb les dones encausades arran d’una acció de protesta en el marc de la jornada de vaga feminista del 8 de març de l’any 2018. Se’ls demana tres anys de presó i 26.000 euros per participar en el piquet desenvolupat per una trentena de dones amb el qual es va aturar la circulació ferroviària a l’alçada de l’estació de Sant Cugat.

Les set dones estan acusades de desordres públics greus en aquest procediment iniciat per la denúncia dels Mossos d’Esquadra i al qual s’hi va afegir l’acusació particular de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

La campanya de suport ‘8.000 motius’ promou la venda de mascaretes i samarretes solidàries per costejar l’elevada multa. Les podeu contactar a 8milmotius@gmail.com i seguir-les a través del compte de Twitter @8MilMotius.

Amb el hastag #MeTooAlsFGC la campanya crida a fer visibles les agressions masclistes als FGC. “Davant d’això no fan res, però en canvi sí que gasten esforços en denunciar-nos”, denuncien des de 8.000 motius. També criden a denunciar la desproporció del procés judicial amb els hastags #FGCmasclistes, #8MJoTambéTallo i #JoPerEllesEllesPerMi. 

Surt és una dels centenars d’organitzacions feministes que va secundar la jornada de protesta del 8M per denunciar les violències masclistes i considera legítima l’acció reivindicativa dins de la convocatòria de vaga, així com desproporcionada la pena sol·licitada per les manifestants.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt