Surt engega l’Espai de Sororitat Trans

 A Actualitat

Surt torna a organitzar l’Espai de Sororitat Trans, “trobades entre iguals que faciliten el reconeixement de les dones trans com a subjecte polític”, descriu Belén Camarasa, coordinadora del projecte.

“Són sessions en què compartim experiències per identificar pràctiques discriminatòries i en què ens acostem a actors socials clau institucionals i laborals perquè prenguin consciència de la gran exclusió laboral i social que encara tenim”, afegeix Camarasa, per qui es tracta de facilitar “treball conjunt i canals de diàleg” i de “visibilitzar el fet trans com a eina per a l’acceptació social”.

A les sessions d’Espai de Sororitat Trans, que comencen el 19 de maig, es comptarà amb referents de serveis destinats a persones trans.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt