Surt, entitat reconeguda per la Generalitat amb la Placa al Treball President Macià

 A Actualitat

Surt és una de les entitats reconegudes amb la Placa al Treball President Macià, atorgada per la Generalitat de Catalunya a organitzacions i persones destacades pels serveis prestats en benefici de l’interès general.

Enguany, el Govern ha acordat concedir la Medalla al treball president Macià 2022 a 17 persones i la Placa al treball President Macià a 5 entitats. Entre aquestes, Surt i una altra organització de dones, Mujeres Pa’lante. En ambdós casos, pel treball a favor de la igualtat d’oportunitats i la conciliació.

Les medalles i plaques al treball president Macià es van crear l’any 1938 i reconeixen les persones que dins del món del treball hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals.

En el cas de les empreses i organitzacions, premia les que hagin destacat pel foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat; responsabilitat social i corporativa, la igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar i la corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt