Surt, entre les reconegudes pels Premis Solidaris de l’ONCE

 A Actualitat

La Fundació Surt ha estat guardonada en els Premis Solidaris ONCE, que reconeixen persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions per la seva tasca a favor de la inclusió social, l’autonomia personal i l’accessibilitat universal.

Maria Victòria Molins, el programa de Catalunya Ràdio ‘Solidaris’, l’empresa Worldcoo i l’Ajuntament de Reus han estat les altres reconegudes en aquesta edició dels premis que, per l’ONCE, “destaquen persones i organitzacions per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials”.

“Aquests guardons premien la solidaritat que tenim la sort de rebre a diari a Catalunya i donen visibilitat a persones i iniciatives que moltes vegades són invisibles”, plantegen des de l’ONCE.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya se celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d’altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, el Pare Manel, i les fundacions de Vicente Ferrer o Pasqual Maragall.

El jurat ha estat format enguany per David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; Bárbara Palau, consellera general de l’ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Mercè Batlle, presidenta del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), i representants de mitjans de comunicació.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc dimecres 15 de novembre a les 18.00h a l’Auditori ONCE Catalunya.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
MAIS Montcada 2