Surt es proposa ampliar la base de voluntariat disposat a compartir temps i sabers per afavorir l’empoderament de les dones

 A Actualitat

“Surt, comparteix temps i sabers”, és el missatge amb què Surt es proposa ampliar la base de voluntariat de l’entitat, persones que juguen un paper “important i amb un impacte directe sobre les persones usuàries i la comunitat”, valora Sira Vilardell, directora general de Surt, entitat del tercer sector que treballa per promoure processos d’empoderament de les dones en situacions de vulnerabilitat social.

“La participació a partir de la solidaritat  per a la transformació social és un valor cabdal per tal de fer efectius els drets de les dones”,afegeix Vilardell, tot remarcant que “les aportacions i acompanyament de les persones voluntàries potencia el reconeixement i és un suport central en  la millora de la qualitat de vida i l’exercici dels drets”.

Actualment, l’entitat fa una crida al voluntariat amb els següents perfils:

  • Persones amb coneixements per acompanyar en aprenentatge d’informàtica nivell usuària, tècniques d’estudi, donar suport a l’estudi per a persones que es preparen per accedir a nivell competencials equivalents a la ESO.
  • Persones per fer classes de castellà i/o català per persones amb cap o poc coneixement d’aquestes llengües.
  • Persones per fer suport a la dinamització d’activitats de lleure educatiu amb infants i joves.
  • Persones per a fer tallers temàtics o classes dirigides puntuals per diferents col·lectius (esports, manualitats, …).
  • Persones que puguin traduir materials i/o documents a diferents idiomes.
  • Persones per donar suport puntual a jornades europees (amb anglès o sense) el mes de novembre i desembre.

 

Si vols compartir temps i sabers, escriu-nos: voluntariat@surt.org

Amb el suport:

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt