Surt es reuneix amb el vicepresident de la Generalitat de Catalunya

 A Actualitat

El consell de direcció de Surt s’ha reunit amb el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, la diputada Najat Driouech i el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández.

Després de la reunió en què s’han compartit reptes per l’equitat de gènere i el Govern ha expressat el compromís amb l’efectivitat dels drets de les dones, la comitiva ha visitat la seu de Surt.

Durant la visita, Xantal Genovart i Gerard Villanueva, tècniques de l’entitat, han explicat el treball desenvolupat a través de dos programes: ‘Juntes tenim cura’, adreçat a promoure l’autocura entre dones migrades,  i ‘Obrint portes’, el programa adreçat a l’empoderament de dones en situació de pobresa.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt