Surt gestiona un programa per millorar l’ocupabilitat de dones perceptores de la renda garantida de ciutadania

 A Actualitat

Fundació  Surt segueix  gestionant el programa MAIS (Mesures Actives d’Inserció) adreçat a persones perceptores de la renda garantida de ciutadania (RGC), amb especial atenció a les dones, aquelles en situació de violència masclista i les que tinguin càrregues familiars. MAIS s’implementa a Barcelona,  Badalona i, enguany, també a Manresa.

L’objectiu és dissenyar amb les persones participants un pla individual d’inserció que en millori l’ocupabilitat i l’apropi al mercat laboral.El programa MAIS ofereix una atenció individualitzada (tutoria d’acollida, sessions de seguiment, sessions extra en cas de necessitat, informació i/o derivació a altres recursos que puguin ser del seu interès) i fomenta les sessions grupals per treballar alguns dels continguts del programa.

Per qualsevol informació podeu contactar amb els diferents punts:

 

Punt de Barcelona 1

Beatriz Langa

beatriz.langa@surt.org

93 342 83 80

Punt de Barcelona 2

Aida larios

aida.larios@surt.org

93 342 83 80

Punt de Badalona

Meritxell Colomines

meritxell.colomines@surt.org

646 58 74 09

Punt de Manresa

Francesca Oliver

francesca.oliver@surt.org

Telèfon: 938776490

 

 

Projecte subvencionat per: 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt