Surt i Intermèdia acompanyaran dones a millorar l’ocupabilitat dins l’economia verda i digital

 A Actualitat

Surt, de la mà de la Fundació Intermedia, inicia el programa de suport a dones en els àmbits rural i urbà, dirigit a millorar la inserció laboral dins l’economia verda i en ocupacions de competències digitals.

“Els itineraris seran personalitzats, d’acord amb les necessitats identificades en les dones participants, i buscarem possibilitats de treball dins dels seus propis territoris”, detalla Elisenda Lupresti, coordinadora del programa, que també destaca el suport que rebran amb la prospecció laboral en empreses, per tal d’afavorir el seu grau d’inserció laboral.

El programa s’adreça a dones desocupades de municipis de Tarragona i Girona, inscrites com a demandants d’ocupació.  Aquesta iniciativa, dins del Mecanisme de Recuperació i Resiliència que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC –Dones àmbit rural i urbà), posa especial atenció a les dones de municipis de menys de 5.000 habitants.

 

 

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.
Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt