Surt impartirà una xerrada sobre l’impacte de la crisi en les dones per al Centre de Documentació de Serveis Socials

 A Actualitat

“Dones en crisi. La crisi de la COVID-19 des de la perspectiva de gènere” és el títol de la conferència que organitza el DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i que Surt impartirà.

Serà el 22 de juny i es retransmetrà per la plataforma online Zoom de 17h a 18h. La xerrada, a càrrec d’Alba Elvira, part de l’equip de recerca de Surt, es dirigeix a identificar les desigualtats de gènere agreujades arran de la crisi sanitària i econòmica, així com els impactes específics en grups de dones que partien de situacions socioeconòmiques de major vulnerabilitat, alhora que les estratègies de les dones per encarar-ho.

Durant la xerrada es presentarà l’informe en què Surt ho ha analitzat amb perspectiva de gènere. L’estudi es fixa en la qualitat de l’ocupació de les dones, la cobertura de les necessitats bàsiques, la distribució de les tasques de cures, l’organització del temps o l’atur.

Per participar-hi, cal inscripció: https://dixit.gencat.cat/ca/aux_intern/formulari_06/index.html

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt