Surt inicia el curs del 25è aniversari amb nova imatge

 A Actualitat

Coincidint amb l’inici de curs en què Surt celebrarà els 25 anys, l’entitat ha fet un procés per renovar la imatge corporativa.

La porta que fins ara apareixia al logo, símbol de sortir de casa per inserir-se en el món laboral, s’havia quedat estreta per transmetre l’acció que, a dia d’avui, l’entitat fa a través de múltiples línies d’acció dirigides a afavorir processos d’empoderament entre les dones. La nova imatge recull la idea que el trajecte de cada dona té sortides diverses, cap on Surt acompanya, com a objectiu compartit dels eixos de treball de l’entitat.

En el marc del procés per adequar la imatge a l’activitat actual de l’entitat, Surt ha renovat la pàgina web. A més de l’estratègia d’empoderament que travessa l’actuació de Surt, s’hi poden trobar explicats els eixos de treball de l’entitat i els programes vigents, així com experiències destacades del treball desenvolupat en anys anteriors.

Com a novetat, la web recull les publicacions de la línia de recerca de Surt classificades per àmbit temàtic i incorpora un apartat adreçat a periodistes, per facilitar-los recursos i el contacte.

Per ara, la web és accessible en català, però en els propers mesos serà accessible també en castellà i anglès.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt