Surt inicia el curs del 25è aniversari amb nova imatge

 A Actualitat

Coincidint amb l’inici de curs en què Surt celebrarà els 25 anys, l’entitat ha fet un procés per renovar la imatge corporativa.

La porta que fins ara apareixia al logo, símbol de sortir de casa per inserir-se en el món laboral, s’havia quedat estreta per transmetre l’acció que, a dia d’avui, l’entitat fa a través de múltiples línies d’acció dirigides a afavorir processos d’empoderament entre les dones. La nova imatge recull la idea que el trajecte de cada dona té sortides diverses, cap on Surt acompanya, com a objectiu compartit dels eixos de treball de l’entitat.

En el marc del procés per adequar la imatge a l’activitat actual de l’entitat, Surt ha renovat la pàgina web. A més de l’estratègia d’empoderament que travessa l’actuació de Surt, s’hi poden trobar explicats els eixos de treball de l’entitat i els programes vigents, així com experiències destacades del treball desenvolupat en anys anteriors.

Com a novetat, la web recull les publicacions de la línia de recerca de Surt classificades per àmbit temàtic i incorpora un apartat adreçat a periodistes, per facilitar-los recursos i el contacte.

Per ara, la web és accessible en català, però en els propers mesos serà accessible també en castellà i anglès.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.