Surt inicia un programa per afavorir la sostenibilitat dels projectes de dones emprenedores

 A Actualitat

Surt impulsa el projecte FES! Feminisme, Emprenedoria i Sostenibilitat, una iniciativa destinada a afavorir la sostenibilitat dels projectes emprenedors liderats per dones. Els ofereix acompanyament a través d’un itinerari que permetrà validar el model de negoci en la realitat actual de crisi potenciada per la Covid-19, adquirir eines per a una gestió eficient a través de la digitalització, i sensibilitzar en Economia Social i Solidària per tal d’incorporar els impactes socials i ambientals als projectes emprenedors de les dones.

L’itinerari comença l’1 de març. Les interessades poden escriure a manuela.perez@surt.org per a més informació.

“L’objectiu és contribuir a enfortir la presència de les dones en l’emprenedoria digital i tecnològica i que, ja sigui pels valors, per trama comunitària o per pràctiques informals d’economia social solidària, poden aproximar-se a l’experiència de prototipar un model de negoci més sostenible, uns recursos digitals compartits i una major interacció digital cooperativa entre elles”, explica Carolina Fort, responsable del Servei d’Emprenedoria de Surt.

FES! inclourà accions de sensibilització, formació, assessorament i networking per la validació del model de negoci viable i sostenible i la millora de la seva gestió, en el marc de l’economia digital. “Facilitarà l’impuls de nous projectes i n’assegurarà la continuïtat, generant activitat econòmica i permetent oferir una sortida alternativa i viable d’accés al mercat de treball”, afegeix Fort sobre la contribució esperable d’aquesta proposta de Surt.

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt