Surt impulsa un projecte per professionalitzar dones en el sector de la reparació de bicicletes

 A Actualitat

Surt inicia el projecte Bicibles, a través del qual es proposa acompanyar dones en situacions socioeconòmiques vulnerables i d’exclusió a obrir-se oportunitats laborals en el sector de la reparació i manteniment de bicicletes.

L’itinerari ofereix una sortida laboral a les dones com a mecàniques de bicicletes, un sector professional tradicionalment masculinitzat, però en què les dones tenen aptituds per desenvolupar-s’hi.

El projecte estarà format per sessions d’empoderament personal i per definir el propi projecte, formació tècnico-professional i càpsules de transició a l’ocupabilitat en el sector de la reparació i manteniment de tot tipus de bicicletes.

Les properes sessions informatives tindran lloc els dies 10 i 12 de febrer. Cal inscripció prèvia: analucia.olivos@surt.org

 

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt