Surt lidera un projecte europeu per millorar l’atenció dels serveis a les dones migrades en situació de violència masclista

 A Actualitat

Establir una “connexió efectiva” entre els serveis d’atenció a les violències masclistes i les comunitats de dones migrades és l’objectiu de Community Linkage, un projecte europeu coordinat per Surt amb la vista posada en promoure la identificació de les situacions de violència i la millora tant de la prevenció com del suport a les dones.

“Des d’una perspectiva comunitària, ens proposem enfortir les capacitats de dones migrades per tal que puguin acompanyar-ne d’altres a transitar per les situacions de violències masclistes i recuperar-se’n, així com identificar necessitats i bones pràctiques per tal de detectar la violència de manera precoç i donar suport a les dones”, explica Laura Sales, cap de recerca de Surt.

També el projecte es dirigeix a millorar la capacitat de professionals de serveis d’atenció a les violències a l’hora d’atendre a dones migrades. “El repte és facilitar un aprenentatge mutu entre serveis d’atenció especialitzats davant les violències masclistes i xarxes de dones migrades”, destaca Sales.

Community Linkage és una iniciativa en què participen 4 entitats i centres de recerca d’Itàlia, Grècia, Eslovènia i Catalunya i es desenvoluparà fins a meitats de 2024.

 

 

Últimes publicacions

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt