Surt lidera un projecte europeu per millorar l’atenció dels serveis a les dones migrades en situació de violència masclista

 A Actualitat

Establir una “connexió efectiva” entre els serveis d’atenció a les violències masclistes i les comunitats de dones migrades és l’objectiu de Community Linkage, un projecte europeu coordinat per Surt amb la vista posada en promoure la identificació de les situacions de violència i la millora tant de la prevenció com del suport a les dones.

“Des d’una perspectiva comunitària, ens proposem enfortir les capacitats de dones migrades per tal que puguin acompanyar-ne d’altres a transitar per les situacions de violències masclistes i recuperar-se’n, així com identificar necessitats i bones pràctiques per tal de detectar la violència de manera precoç i donar suport a les dones”, explica Laura Sales, cap de recerca de Surt.

També el projecte es dirigeix a millorar la capacitat de professionals de serveis d’atenció a les violències a l’hora d’atendre a dones migrades. “El repte és facilitar un aprenentatge mutu entre serveis d’atenció especialitzats davant les violències masclistes i xarxes de dones migrades”, destaca Sales.

Community Linkage és una iniciativa en què participen 4 entitats i centres de recerca d’Itàlia, Grècia, Eslovènia i Catalunya i es desenvoluparà fins a meitats de 2024.

 

 

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt