Surt, Medalla d’Or del Col·legi de Treball Social de Catalunya

 A Actualitat

La Fundació Surt ha estat l’organització reconeguda amb la Medalla d’Or del Col·legi de Treball Social de Catalunya per la defensa dels drets socials.

Al costat de Surt, han estat premiades, per la seva trajectòria professional, Rosa Romeu Tarragona, i, per la seva significació en el treball social en el moment actual, Dolors Colom Masfret. Els guardons han estat lliurats coincidint amb el dia mundial del treball social.

És el segon any que el Col·legi de Treball Social de Catalunya dona un premi a una institució “que es distingeix per la seva defensa dels drets socials”. En el cas de Surt, s’ha reconegut el treball de l’entitat d’acció social en defensa dels drets de les dones des de fa 25 anys.

Sira Vilardell, directora general de Surt, ha recollit i agraït el premi en nom de l’organització, en l’acte celebrat a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt