ROADS obre camins per millorar l’ocupabilitat de dones joves del Besòs

 A Actualitat

Surt posa en marxa la quarta edició del programa ‘ROADS, camins per a la millora de l’ocupabilitat de noies joves de l’Eix Besòs’. Una oportunitat dirigida a dones entre 16 i 29 anys demandants d’ocupació al SOC, per millorar la seva ocupabilitat i ampliar possibilitats d’incorporació al mercat laboral, així com de retorn al sistema educatiu.

Amb l’empoderament com a eix transversal de la proposta i des d’una metodologia participativa, dinàmica i vivencial, el programa s’estructurà  a partir de quatre “camins diversos i flexibles”, explica Ruth García, tècnica d’empoderament econòmic i comunitari de Surt.

“Aquests camins ajudaran les participants a superar obstacles i accedir al mercat laboral en condicions de no discriminació, a partir de desenvolupar un procés de canvi en què les joves són les protagonistes de la intervenció”, afegeix.

ROADS oferirà com a eix central de l’actuació formativa la realització del certificat de professionalitat en activitats auxiliars de comerç. Inclou pràctiques en empresa i oferirà orientació laboral, accions de suport personal i de prospecció i intermediació laboral.

 

Per a més informació: mireia.artigas@surt.org

Iniciativa subvencionada pel servei públic d’ocupació de Catalunya, el Ministeri de treball i economia social, en el marc de les iniciatives d’ocupació, d’acord amb els projectes singulars de garantia juvenil.
Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt